DYGTIGE FAGFOLK SØRGER FOR STILLADS AF HØJ KVALITET

Er der tale om totalrenoveringer, udskiftning af tag, vinduer, fuger mm.? Så er NORD Stillads Service din erfarne stillads entreprenør.

Vi har stor erfaring med både små og store overdækninger, som gerne monteres med kran, hvis det skønnes, at det vil fremskynde færdiggørelsen af projektet. Sikkerhed og anvendelighed er en selvfølge – vores stilladser står altid klar til tiden. Vi ved, at et forsinket stillads kan rykke på hele flowet hos jer, derfor er det vigtigt for os, at I aldrig skal vente på os. Ligeledes sikrer vi, at det er en den rette stilladstype, der bliver brugt til det enkelte projekt. Med os som leverandør af stilladser kan I regne med at tingene er i orden, og at der er styr på montering samt nedtagning igen.

VI HAR DINE BEHOV I CENTRUM

Når du er kunde hos os, vil du altid være i centrum. Vi er eksperter i skræddersyet løsninger. Uanset hvilken opgave du står overfor, så kan vi finde en løsning, der matcher dine ønsker. Du vil altid blive mødt med godt humør og ydmyghed overfor opgaven.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Skal vi hjælpe dig med et stillads, der matcher dine behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige fagfolk står klar med ærlig og kompetent vejledning. Du kan kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller på mail mp@nord.as

KONTAKT

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular