VI HJÆLPER HÅNDVÆRKERE MED AT FÅ DET RETTE STILLADS

En del af vores kundekreds består af mindre håndværksmestre med ingen eller ganske få ansatte. Opgaverne spænder lige fra små opgangsfelter over større stilladser til udskiftning af tag m.m.

Hos NORD Stillads Service er alle opmærksomme på vigtigheden af overholdte tidsplaner. Sikkerhed og anvendelighed er en selvfølge, og stilladset SKAL være færdigt til tiden. Vi sørger derfor for, at I ikke kommer bagud på grund af manglende stillads.
Vi hjælper både med opsætning samt nedmontering af stilladset efter endt arbejde. Samtidig fungerer vi som sparringspartner, når det kommer til, hvilken stilladsløsning, der vil være den mest optimale til det specifikke projekt.

VI LAVER SKRÆDDER­SYEDE LØSNINGER

Vi er eksperter i at lave unikke løsninger, der matcher ethvert behov. Vi starter altid et samarbejde ud med en god dialog, hvor vi kan spore os ind på, hvad dine behov er. Herefter kan vi levere et stillads, der matcher dine ønsker. Vi kan hjælpe uanset størrelsen på projektet.

KONTAKT OS FOR EN SNAK OM DIN OPGAVE

Vores dygtige fagfolk står klar til at rådgive og vejlede dig med udgangspunkt i din opgave. Vi sørger for et stillads, hvor sikkerheden er i orden. Stilladset kan lejes i den periode, det ønskes og afregnes hver måned. Ønsker du at høre mere? Kontakt os endelig på +45 91 86 25 32 eller mp@nord.as

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular