PROFESSIONELLE FAGFOLK HOS ERFARENT STILLADSFIRMA

Vi er et stilladsfirma, der kan håndtere alle typer af kunder for både privathåndværker og entreprenør. Vi har mindre stilladser, som kan udlejes til private. Vi har også kæmpe stilladser, der kan benyttes til industribyggeri. Der er med andre ord ikke den opgave, som vi ikke kan løse.

Vi er et stilladsfirma, der først og fremmest har fokus på sikkerheden. Du kan derfor trygt lade os stå for montering og nedtagning af dit stillads. Når du vælger os som dit stilladsfirma, kan du regne med, at alle aftaler bliver overholdt. Vi er punktlige og sørger altid for, at stilladset bliver monteret til tiden. Du kan leje et stillads i den periode, du skal bruge det, og der afregnes hver måned. Vi monterer stilladser på hele Sjælland.

Vi tilbyder bl.a.

KONTAKT OS
1 af 3

MONTERING AF STILLADS NEMT, HURTIGT OG UDEN PROBLEMER

Vi har forskellige typer af stilladser som f.eks. facadestilladser og murerstilladser. Vi er et stilladsfirma, der er specialister i skræddersyet løsninger, der matcher vores kunders behov. Vi starter altid ud med en god dialog med vores kunder. Det sikrer, at vi kan leverer præcist det resultat, kunderne ønsker. Du vil altid blive mødt med godt humør og ydmyghed overfor opgaven. Vores erfarne fagfolk står klar til at rådgive dig ud fra dit projekt. Tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med et stillads til dit projekt? Kontakt os, for en snak om din opgave, så finder vi en løsning, der matcher dine behov. Vi er et stilladsfirma, der lægger vægt på den gode kunderelation. Du kan kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller på mail md@nord.as så vender vi tilbage hurtigst muligt. Kontakt os, hvis du har brug for et professionelt stilladsfirma.

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular