SIKRING IMOD VIND OG VEJR MED DEN RETTE OVERDÆKNING

Hos NORD Stillads Service er vi specialister i overdækning af diverse stilladser. En overdækning sikrer dit projekt imod vind og vejr.

I et land som Danmark kan man ikke regne med vejret. Derfor kan det godt betale sig at få lavet en overdækning af sit stillads. Du vil kunne arbejde året rundt og i alt slags vejr, når vi har lave en overdækning af dit stillads.

Vi kan stå for overdækning af dit stillads, uanset størrelsen. Det er vigtigt, at du får professionelle fagfolk til at stå for din overdækning. Det sikrer, at sikkerheden er i top, og at der ikke sker uheld på grund af forkert, opsat overdækning. Vi kan rykke hurtigt ud og sørge for den korrekte overdækning af dit stillads.

KONTAKT OS

FOKUS PÅ KUNDERNES BEHOV

Vi har altid vores kunders ønsker og behov i centrum. Vi starter alle samarbejder ud med en god dialog. Det sikrer, at vi kan levere et resultat af højeste kvalitet, som samtidig matcher dine behov. Vi er punktlige og går højt op i at overholde alle aftaler. Vi ved, at forsinkelser kan være dyre, og at det ødelægger arbejdsflowet. Du vil altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven. Vi sørger for at give dig et klart overblik over processen. har du spørgsmål omkring overdækning af stilladser, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tilbyder bl.a. montering af:

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Skal du bruge en overdækning af dit stillads? Vores erfarne fagfolk står klar til at give dig ærlig og kompetent vejledning med udgangspunkt i dit projekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Kontakt os for svar på dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller mail md@nord.as.

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular