VI ER EKSPERTER I MONTERING AF MURERSTILLADS

Har du brug for et stillads, som kan bærer mange kilo, og som giver dig mulighed for at have mange håndværkere på stilladset?

Så er et murerstillads den perfekte løsning. Det egner sig godt til opmuring og renoveringsopgaver. Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring med opsætning af bl.a. murerstillads. Vi sikrer dig, at kvaliteten og sikkerheden er i top.

Vi lever altid op til at krav om sikkerhed. Vi starter alle samarbejder ud med en god dialog. Det sørger for, at vi kan leve 100% op til din ønsker og behov. Vi kan montere murerstillads på hele Sjælland. Giv os et kald, så finder vi en god løsning til dit projekt.

KONTAKT OS

KVALITET TIL TIDEN UDEN PROBLEMER

Når du vælger NORD Stillads Service til at stå for montering af murerstillads, er du sikker på, at alle aftaler bliver overholdt. Vi ved, at forsinkelser kan være dyre og ødelægge arbejdsflowet. Vi sørger derfor altid for at montere dit murerstillads til tiden. Vi er eksperter i at lave skræddersyet løsninger, der lever op til kundernes behov. Tøv ikke med at kontakte os.

Vores fagfolk står klar til at vejlede dig ud fra dit projekt. Vi tror på, at de bedste løsninger bliver fundet i samarbejde med vores kunder. Vores arbejde er aldrig slut, før du er tilfreds.

Vi tilbyder også montering af bl.a.

KONTAKT OS FOR EN SNAK OM DIT PROJEKT

Skal du bruge et murerstillads, som monteres af professionelle? Så kontakt os. Vi kan med vores mange års erfaring i branchen sørge for en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Din tilfredshed er vores succes. Du kan kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller på mail md@nord.as. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular