FAGFOLK SØRGER FOR MONTERING AF FACADESTILLADS

Hos Nord Stillads Service er vi eksperter i montering og nedtagning af facadestillads. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor varetage enhver opgave med største professionalisme.

Fordelen ved et facadestillads er, at det er nemt og hurtigt at montere. Samtidig giver det en række muligheder, som gør det nemt for håndværkere at arbejde på stilladset.

Vi kan rykke hurtigt ud og montere et facedestillads efter din ønsker. Vores dygtige eksperter står klar til at svare på dine spørgsmål samt uddybe, hvilke muligheder der ligger i dit projekt. Vi sørger for en nem og hurtig process, der forløber gnidningsfrit.

KONTAKT OS

KUNDERNE ER I CENTRUM

Hos os er kunderne altid i centrum. Vi starter altid ud med en god dialog. Det sikrer, at du får præcist det facadestillads, som du ønsker til dit projekt. Vi ved, at forsinkelser kan være dyre og ødelægge det arbejdsflow, der er. Vi sørger derfor altid for at overholde alle aftaler. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Du vil derfor altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor din opgave. Din tilfredshed er vores succes. Vi kan montere facadestillads på hele Sjælland. Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar med professionel rådgivning.

Udover facadestillads, så tilbyder vi også montering af:

KONTAKT OS FOR EN SNAK OM DIT PROJEKT

Vores dygtige fagfolk med mange års erfaring i branchen står klar med ærlig og kompetent vejledning. Vi sikrer os, at du får et facadestillads, der lever 100% op til dine behov og ønsker. Du får et stillads som lever op til alle krav om sikkerhed. Vi sørger for montering og nedtagning af stilladset. Du kan kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller mail md@nord.as. Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt

Kontaktformular