DYGTIGE FAGFOLK SØRGER FOR STILLADS LEJE UDEN PROBLEMER

Skal du bruge et stillads til dit projekt? Vi tilbyder stilladsudlejning, hvor kunderne altid er i centrum.

Vores erfarne fagfolk sørger for et stillads, der matcher dine ønsker. Stilladsudlejning er nemt og sikkert hos os. Vi sætter altid sikkerhed først. Du kan leje et stillads i den periode, du ønsker og afregner månedligt. Når vi står montering, er du sikker på, at alt bliver gjort efter bogen. Du er også sikker på, at stilladset kommer sikkert op uden nogen skader på omgivelserne.

KONTAKT OS

LØSNINGER TIL PRIVAT OG ERHVERV MED VORES STILLADSUDLEJNING

Vi har stilladser i alle størrelser og typer. Det gør, at vi kan tilbyde stillads leje til ethvert behov, uanset om det er til privat eller erhverv. Vi ved, at forsinkelser kan være dyre og ødelæggende for flowet. Vi sørger derfor altid for, at alle aftaler bliver overholdt til tiden. Stilladsudlejning hos er nemt, og du slipper for uventet hovedpiner. Vi sørger for, der er styr på montering og nedtagning af stilladset. Vi lægger vægt på en god dialog fra start til slut. Det sikrer, at du som kunde får den bedst mulige oplevelse, når du vælger stillads leje hos os. Når vi står for stilladsudlejning, er du garanteret, at sikkerheden er helt i top. Vi lever op til at krav om sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Vores dygtige fagfolk står klar til at rådgive dig, så du får præcist det stillads, du ønsker til dit projekt. Vores stilladsudlejning er nemt og overskueligt. Du er i trygge hænder hos os. Vores eksperter i stillads leje står klar til at lave en skræddersyet løsning til dig. Tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller på mail, md@nord.as. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på stilladsudlejning.

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular