PROFESSIONELLE MONTØRER SØRGER FOR DIN SIKKERHED

Vi har hos NORD Stillads Service god erfaring med udlejning af mindre stilladser til private kunder. Vi er eksperter i skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders behov.

Når du er privatkunde hos os, sørger vi for, at du har et klart overblik over hele processen. Det skaber tryghed. Når vi står for montering af dit stillads, så vil sikkerheden altid være første prioritet. Vores dygtige fagfolk går aldrig på kompromis med vores kunders sikkerhed.

STILLADSFIRMA MED MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Skal du f.eks. have malet gavl, kvist eller lignende, så kan du roligt kontakte os. Så finder vi hurtigt ud af, hvilken specifik stilladstype du har behov for, og vi sørger for montering samt nedtagning igen, når du er færdig med renoveringen. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Din tilfredshed er vores succes. Vores arbejde er derfor aldrig færdigt, før du er tilfreds.

Vores montører er veluddannede og imødekommende, og deres primære fokus er din tilfredshed. Derfor starter vi altid ud med en god dialog, hvor vi lytter til dine ønsker. Det gør, at vi kan levere præcist det stillads, som passer til dig og dit projekt.

KONTAKT OS FOR EN SNAK OM DIT PROJEKT

Er du i tvivl om, hvorvidt vores montører kan hjælpe dig med et stillads? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med ærlig og kompetent vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i dit projekt. Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 91 86 25 32 eller mp@nord.as

KONTAKT OS

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen herunder, hvis NORD Stillads Service skal levere stillads til dit næste projekt.

Kontaktformular